Muutos ei ole koskaan maistunut näin hyvältä
Kasvissyönnin lisääntyminen ja kasviproteiinituotteiden kysynnän kasvu huomattiin Hesburgerilla jo vuosia sitten.
Reagoimme kehitykseen rakennuttamalla oman kasviproteiinituotteita valmistavan tehtaan ja panostamalla omien herkullisten kasviproteiinituotteiden kehittämiseen. Syksyllä 2019 Hesburgerin oma kasviproteiinitehdas aloitti toimintansa Kaarinassa. Tehtaassa voidaan valmistaa tuotteita erilaisista kasvispohjaisista raaka-aineista, kuten härkäpapu-, herne-, soija- ja vehnäproteiinista.
Tavoitteena puolet lihatonta
Tavoitteemme on, että vuoteen 2030 mennessä puolet myymistämme tuotteista on lihattomia. Tavoite koskee lihattomien tuotteiden kappalemääräistä osuutta kaikista myydyistä suolaisista vakiovalikoiman tuotteista ranskanperunoita lukuun ottamatta. Lähtötilanteessa vuonna 2019 lihattomien tuotteiden osuus oli kuutisen prosenttia. Tavoitteen etenemistä voi seurata Hesburgerin verkkosivuilla.
Viime kädessä tavoitteen toteutuminen riippuu asiakkaidemme valinnoista. Tavoitteenamme on tehdä niin hyviä kasvistuotteita, että kasvisvalinnan tekeminen on helppoa.
VEKE®-tuotteita omalta tehtaalta
Hesburger käynnisti oman kasviproteiinitehtaan vuonna 2019 Kaarinassa. Olemme tuoneet markkinoille oman kasviproteiinitehtaamme tuotteita ja lisää kasvisherkkuja on tulossa, sillä jatkamme kasviproteiinituotteiden kehittämistä jatkuvasti omassa tehtaassamme. Muutos ei ole koskaan maistunut näin hyvältä!
Katso tästä kaikki Hesburgerin vakiovalikoiman kasvistuotteet.
Katso video:
Panostamme kasvistuotteisiin
"Tavoitteemme on, että vuoteen 2030 mennessä puolet myymistämme tuotteista on lihattomia."
Hesburger